Jubileumslotteri


Den 8 augusti 2014 startades vår Facebook-grupp Outlander Sweden. Det har varit tre år fyllda med glädje, spänning och frustration (över väntan på nya säsonger av Outlander). Tack vare Outlander Sweden är vi många som har knutit nya vänskapsband inte bara här i Sverige utan överallt inom Outlanderuniverse.

Den 11 september är det dessutom dags för den efterlängtade säsongspremiären för Outlander säsong 3 och i oktober släpps boken Scottish Prisoner släpps på svenska.

Detta vill vi naturligtvis fira och vilket sätt kan vara bättre än att göra det med alla er Outlandervänner?

Med start den 4 september och till och med 30 september kommer vi att ha ett lotteri där alla pengar går till Barncancerfonden. Outlander Sweden har tidigare skänkt pengar dit bl.a. genom att anordna kilt-walk och genom att skänka överskott från försäljning av våra tröjor. Inspirationen till att skänka pengar till Barncancerfonden har vi fått från Caits och Sams engagemang för cancerforskningen.

Vinster skänkta av våra samarbetspartners
3 stycken 1 månads presentkort
En upplaga av Outlanderserien (8 böcker i storpocket)
En upplaga av Lord John Grey serien (3 böcker varav 2 i storpocket)

3 st ex av Fången från Skottland

Vi har dessutom flera fina vinster skänkta av våra medlemmar. Mer info hittar du i vår facebookgrupp Outlander Sweden.

Vi kommer att ha dragning i början av oktober och då kommer våra vinnare få välja bland våra priser. 1:a pris vinnaren väljer först osv.


För att delta måste du ha vara medlem i Outlander Sweden på Facebook. Är du inte medlem idag men vill bli det kan du klicka här.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sam Heughan kommer till Sverige

Premiär för säsong 6

Q&A med Sam Heughan